Prokurimi Jo-publik

Parregullsitë ligjore të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike Janar-Mars 2011 Institucionet, ndërmarrjet publike dhe agjencionet e tjera publike kanë vazhduar avazin e vj…

 
Prokurimi Jo-publik