461+ Projekte
82+ Publikime
275+ Konferenca dhe trajnime

Shoqëri me qeverisje demokratike dhe pjesëmarrja aktive në politikë‐bërje.

Qeverisjes transparente, llogaridhënëse dhe në mbrojtje të interesit publik

About us
Courage Citizen Award See All
2017
2013
2012
2011
2010
2009
See All
Platformat Visit Platforms

Aliquam erat volutpat. Sed dignissim nisi ut lacinia dictum. Nam non libero nisl. Proin in tellus turpis. Nunc eget enim vel metus rutrum porta.