Aktivitetet

Filtro:
Kategoria
Muaji
Viti
Aktivitetet

Qeveria e Kosovës realizoj vetëm 36 % të aktiviteteve të parapara të përfundojnë gjatë vitit 2023

Sistemi i Drejtësisë

Vendimet gjyqësore të publikuara gjatë periudhës tetor-dhjetor 2023

Aktivitetet

FOL ka realizuar punëtorinë një ditore në Podgoricë

Aktivitetet

FOL dhe IKD: Komisioni i Venecias s'i përkrahu ndryshimet e MD-së për rritjen e përkohshme të anëtarëve të KPK-së në 19 deri në janar të vitit 2026

Uncategorized

FOL mirëpret vendimin e Kuvendit të Kosovës për përsëritjen e konkursit për Anëtarët e Bordit të RTK-së

Aktivitetet

FOL ndan Çmimin për Guxim Qytetar për vitin 2023

Aktivitetet

Performanca “Realitetet e papame të transparencës radikale”

Aktivitetet

Lëvizja FOL dhe PIPS organizojnë diskutimin me temën “Ndikimi i korrupsionit në negociatat për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Evropian”

Aktivitetet

Sot lansuam fillimin e projektit “Kosovo Green Action”

Uncategorized

Organizatat e shoqërisë civile në Kosovë, i kanë drejtuar sot një letër të hapur znj. Ylva Johansson, Komisionere Europiane për Çështje të Brendshme

Aktivitetet

ka përfunduar ciklin e punëtorive në përkrahjen e institucioneve publike për hartimin e Planeve të Integritetit

Aktivitetet

FOL ka mbajtur punëtorinë e parë ku ishte diskutuar rreth anonimizimit të dhënave personale në përmbajtjen e aktgjykimeve