Tregu i Problemeve

Aksioni Qytetar FOL”08 së bashku me organizatat; Rrjeti Rinor i Kosovës, Syri i Vizionit, Qendra Kosovare për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Iniciativa për Progres, këtë të Premte (10 Tetor) nga ora 12:00 deri ne 13:00, përgjatë sheshit “Nëna Terezë organizojë aktivitetin “Tregu i Problemeve”. Protesta simbolike synon të shpreh pakënaqësinë qytetare ndaj problemeve politike, ekonomike dhe sociale me të cilat ballafaqohen qytetarët e Kosovës.