U. D. së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z. Behar Selimi priti në takim njohës pjes

Sot Ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z. Behar Selimi në zyrën e tij priti në një takim njohës pjesëtarët e Lëvizjes “FOL”. Pjesëtarët e Lëvizjes “FOL” u njoftuan për strategjinë e zhvillimit të Policisë së Kosovës, ndërsa në mes të tjerash u njoftuan edhe me formimin e strukturës së Policisë, Metodologjinë e re të qasjes policore ndaj komunitetit, rezultatet e arritura deri më tani dhe ato që priten në të ardhmen.

Pjesëtarët e Lëvizjes “FOL” të përfaqësuar nga Ramadan Ilazi, Petrit Zogaj, Venera Ramaj dhe Armend Mazreku theksuan edhe ndarjen e çmimit për organizatën më transparente në vend për vitin e kaluar e cila i ishte dhënë Policisë së Kosovës si dhe nevojën e vazhdimit të bashkëpunimit.

Ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë u njoftua edhe me “Monitoruesin e Korrupsionit” dhe u dakordua që lëvizja “FOL” të njoftohet me statistikat e numrit të rasteve të korrupsionit që hetohen nga Policia e Kosovës.