Trajnim për ngritje të kapaciteteve ligjore për organizata të Shoqërisë Civile në Kosovë

Lëvizja FOL, në kuadër të projektit “Sektori i drejtësisë – i përgjegjshëm, i besueshëm dhe transparent në Kosovë – ACT-JS” hap thirrje për pjesëmarrje në trajnim për ngritje të kapaciteteve ligjore të organizatave të shoqërisë civile në Kosovë.

Qëllimi i këtij trajnimi është ngritja e kapaciteteve të pjesëmarrësve nga shoqëria civile për monitorimin e sektorit të drejtësisë, si dhe përdorimin e mekanizmave ligjorë për shtyerjen e agjendave të organizatave të tyre.

Për të qenë pjesë e këtij trajnimi, dërgoni të dhënat e juaja (Emrin Mbiemrin, Pozita dhe Organizata) në [email protected], deri më datë 26 mars, 2021 11:59.

Trajnimi do të mbahet me datë 30 mars 2021 dhe do të jetë një ditor. Për përfaqësuesit e organizatave jashtë Prishtinës, do të mbulohen shpenzimet e rrugës.

Trajnimi do të mbahet duke respektuar rekomandimet e IKSHPK-së.

Ky projekt mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan, përmes Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL).