Trajnim me biznese në Komunën e Pejës mbi sinjalizimin në sektorin privat

Lëvizja FOL ka vazhduar me trajnimet me biznese në Komunën e Pejës mbi sinjalizimin si një mjet kundër korrupsionit për të forcuar integritetin në sektorin privat.

Trajnimi do të ofroj njohuri të vlefshme praktike për biznese sa i përket zbatimit të Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve. Programi është krijuar për të shkëmbyer njohuri mbi çështjet që lidhen me raportimin dhe përpjekjet kundër korrupsionit në këtë sektor dhe do të mbahet në shtatë rajone të Kosovës.

Ky aktivitet mbështetet nga USAID – Kosovo Municipal Integrity.