T’FLASIM me gazetarë hulumtues për prokurimin publik

Prishtinë, 19 nëntor 2020 – Lëvizja FOL me mbështetjen e USAID Komuna Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse ka mbajtur diskutimin online me temën T’FLASIM me gazetarë hulumtues.

Qëllimi i këtij eventi ishte bashkëbisedimi me gazetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile të cilët kishin ndarë storiet e tyre dhe punën e tyre hulumtuese e deri te botimi i storieve/raporteve në lidhje me prokurimin publik.

Panelistë në këtë diskutim ishin Diana Metushi Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) dhe Besnik Krasniqi nga Koha Ditore.

Ky bashkëbisedim do të shërbejë për të zgjeruar njohuritë e juaja për prokurimin publik në Kosovës dhe gjithashtu do të promovojë Portalin Porkurimi i Hapur dhe Transparent.