Të luftosh korrupsionin përmes sinjalizimit

Prishtinë, 16 maj 2019 – Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Prishtinë kanë mbajtur debatin e 9-të në kuadër të diskutimeve “T’folim për korrupsion”. Sot u diskutua bashkë me studentët dhe juristen e së drejtës së medias Flutura Kusari  si të luftohet korrupsioni përmes sinjalizimit.