Të integruar me teknologji, të ndarë me kufi

Prishtinë, 29 shtator 2020 – Lëvizja FOL me mbështetjen e ambasadës Holandeze në Prishtinë ka zhvilluar diskutime online me studentë. Në kuadër të këtyre diskutimeve, i ftuar ishte Uranik Begu – Drejtor Ekzekutiv i Innovation Centre Kosovo (ICK).

Tema për këtë diskutim ishte: Të integruar me teknologji, të ndarë me kufi!

Sukseset e kosovarëve në nivel ndërkombëtarë sa i përket përdorimit dhe zhvillimit të teknologjisë informative, si dhe sa janë të kufizuar rinia e Kosovës si pasojë e mos liberalizimit të vizave.