Studentët e fakultetit Juridik kanë vizituar Prokurorinë Themelore të Prizrenit

Prizren, 29 korrik 2021 – Lëvizja FOL në kuadër të vizitave në Prokuroritë Themelore të Kosovës sot ka mbajtur takimin e radhës në Prizren, me studentët e fakultetit juridik nga ky qytet.
Studentët patën mundësinë të njihen nga afër me punën Prokurorisë Themelore të Prizrenit , si dhe rolin e kryeprokurorit të kësaj prokurorie – Admir Shala.