Shpend Ahmeti VV – Debati PIPS & FOL

Lëvizja FOL dhe PIPS sot filloj serinë e debateve me kandidatët e partive politike për Prishtinën. Në debatin e parë I ftuar ishte Shpend Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje. Në ditët në vijim do të organizohen debate edhe me kandidatët e tjerë për Prishtinën. Kjo ser…