Roli i Komisionit për Legjislacion

Prishtinë, 14 tetor 2020 – Lëvizja FOL ka zhvilluar diskutime online me studentë. Në kuadër të këtyre diskutimeve, i ftuar ishte Shkëmb Manaj– Kryetar i Komisionit për Legjislacion.

Gjatë këtij takimi online është dikuturar “Roli dhe rëndësia e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit”.

Ky aktivitet realizohet nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Kosovë.