Roli i Komisionit për Buxhet dhe Transfere

Prishtinë, 15 tetor 2020 – Lëvizja FOL është duke zhvilluar diskutime online me studentë. Në kuadër të këtyre diskutimeve, i ftuar ishte Hekuran Murati – Kryetar i Komisionit për Buxhet dhe Transfere.

Tema për këtë diskutim ishte: “Roli i Komisionit për Buxhet dhe Transfere”.

Ky aktivitet realizohet nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Kosovë.