Roli i komisioneve hetimore

Prishtinë, 21 tetor 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur diskutimin e radhës online me student. Në kuadër të këtyre diskutimeve, e ftuar ishte Eliza Hoxha – Kryetare e Komisionit.

Tema për këtë diskutim ishte: “Roli i Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës”.

Për shkak të gjendjes së krijuar nga COVID-19 diskutimet janë mbajtur përmes platformës online zoom.

Ky aktivitet realizohet nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Kosovë.