Roli i Avokatit në sistemin gjyqësor të Kosovës

Prishtinë 23 prill 2019 – Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Ambasada Holandeze në Prishtinë kanë mbajtur debatin e 8-të në kuadër të diskutimeve “T’folim për korrupsion”. Sot u diskutua bashkë me studentët dhe deputetin/avokatin z. Korab R. Sejdiu, për rolin e Avokatit në sistemin gjyqësor të Kosovës.