Qendrën e Edukimit Anti-Korrupsion e vizituan studentët nga Programi Europian për të Drejtat e Njeriut

21 Janar 2016, Qendrën e Edukimit Anti-Korrupsion të FOL-it sot e vizituan rreth 20 studentë nga vende të ndryshme të botës, të cilët janë duke kryer studimet e Magjistraturës në programin europian për të drejtat e njeriut dhe demokraci – në Venedik dhe Vjenë.

Këshilltarja Ligjore e FOL – Furtuna Sheremeti, u prezantoi punën e FOL-it dhe veçanërisht rolin e Qendrës së Edukimit Kundër – Korrupsion, e para e llojit të tillë në Kosovë.

Gjatë këtij takimi studentët u njohën më afër me hapësirat dhe mundësitë që ofron kjo qendër si dhe qëllimin e krijimit të saj. Përndryshe QEAK, ofronë materiale edukative në fushën antikorrupsion dhe është e hapur për të gjithë të interesuarit të cilët dëshirojnë ti avancojnë studimet dhe njohuritë e tyre në këtë fushë.

[av_masonry_gallery ids=’7356,7372,7369,7368,7363,7371,7370,7367,7358,7366,7364′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ caption_elements=’none’ caption_display=’always’ container_links=’active’ id=”]