Prokurori i Shtetit z.Besim Kelmendi bashkëbisedoi me studentë kundër korrupsionit

Prishtinë, 1 Dhjetor 2016 – Lëvizja FOL ka organizuar bashkëbisedimin e radhës ‘Lufta kundër korrupsionit, me Prokurorin e Shtetit z. Besim Kelmendi. Prokurori Kelmendi, bashkëbisedoj me studentët për rolin e Prokurorisë në luftën kundër korrupsion, rregullimi institucional dhe ligjor po ashtu sfidat dhe numri i rasteve të korrupsionit për prokuror.

Ky bashkëbisedim është mbajtur në “Qendra për Edukim dhe Antikorrupsion” në Lëvizjen FOL ku audiencë ishin studentë nga universitetet publike dhe private.

Ky aktivitetet është mundësuar nga granti i financuar nga projekti Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP) – i financuar nga Zyra Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë (SCO-K) dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Danimarkës (DANIDA) dhe menaxhuar nga Kosovar Civil Society Foundation – KCSF si dhe UNDP Kosovo

 

img_1098 img_1105 img_1114 img_1125 img_1131 img_1133 img_1144 img_1146 img_1149