Prokurimi në kohë pandemie

Prishtinë, 20 prill 2020 -Lëvizja FOL ka monituar numrin e kontratave dhe kontratat kornizë të nënshkruara nga instutucionet publike gjatë muajit mars 2020. Përmes infografikave ju mund të shihni se cilat institucione kanë nënshkruar më shumë kontrata si dhe vlerën e tyre.

Për më shumë vizitoni portalin www.prokurimihapur.org