Themeluesit

[av_section color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’no-padding’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ id=’main-about-pane’]
[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]

[/av_codeblock]
[/av_section]

[av_one_full first]
[av_heading heading=’Themeluesit’ tag=’h2′ color=” custom_font=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’0′][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_one_third first]
[av_team_member name=’Ramadan Ilazi’ job=” src=’http://folweb.scards.com/wp-content/uploads/2014/11/foto-111.jpg’ attachment=’995′ attachment_size=’full’ description=’Bashkëthemelues i Lëvizjes FOL dhe aktualisht ndihmon organizatën në fushën e rrjetëzimit dhe ngritjes së fondeve . Dani ka të përfunduar studimet themelor për Marrëdhënie Ndërkombëtare ndërsa si fitues I bursës Chvining, ai po kryen studimet master në Universin e St.Andrews në Skoci për marrëdhënie ndërkombëtare-studime të paqes dhe konfliktit.‘]
[/av_one_third]

[av_one_third]
[av_team_member name=’Petrit Zogaj’ job=” src=’http://levizjafol.org/wp-content/uploads/2014/11/10881577_10152454711256968_6530721834879530026_n-225×300.jpg’ attachment=’6233′ attachment_size=’medium’ description=’Bashkëthemelues i Lëvizjes FOL dhe aktualisht Drejtor Ekzekutiv në Lëvizjen FOL. Ka përfunduar studimet për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Ka ndjekur leksione në Shkollën Politike të Prishtinës gjatë vitit 2008.‘ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_team_icon title=” link=” link_target=” icon=’ue8f3′ font=’entypo-fontello’]
[av_team_icon title=” link=” link_target=” icon=’ue8f1′ font=’entypo-fontello’]
[/av_team_member]
[/av_one_third]

[av_one_third]

[av_team_member name=’Mexhide Demolli-Nimani’ job=” src=’http://levizjafol.org/wp-content/uploads/2014/11/10799773_10205068379450121_481956482_n-193×300.jpg’ attachment=’6242′ attachment_size=’medium’ description=’Bashkëthemeluese e Lëvizjes FOL dhe aktualisht Menaxhere e Zyrës për Media. Ka përfunduar Fakultetin për Letërsi dhe Gjuhë Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Po ashtu ka përfunduar Fakultetin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Vite me radhë ka punuar si gazetare në tregun medial të Kosovës.‘ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_team_icon title=” link=” link_target=” icon=’ue8f3′ font=’entypo-fontello’]
[av_team_icon title=” link=” link_target=” icon=’ue8f1′ font=’entypo-fontello’]
[/av_team_member]

[/av_one_third]