Ofertë për sigurimin e Policisë së Kosovës”

Prishtinë, 7 Maj 2009 – Aksioni Qytetar FOL’08 dhe “Nisma Ime”, kanë mbajtur një performansë me anë të së cilës kanë shprehur shqetësimin lidhur me rastin e vjedhjes skandaloze që ka ndodhur në objektet e Policisë së Kosovës. Vjedhja brenda ndërtesës së Policisë së Kosovës, pa dyshim që përbën një rast të rëndë dhe kërcënim serioz për sigurinë në vend. Përderisa trajtimi aspak profesional i organeve të policisë kundrejt këtij rasti është tejet shqetësues për qytetarët dhe sigurinë e tyre.