Në mbështetje të Kushtetutës, kundër Planit 6 pikësh

Sot, përballë ndërtesës së Qeverisë: Aksioni Qytetar FOL”08 së bashku me Klubin për Politikë të Jashtme, Forumin për Iniciativa Qytetare, Institutin Demokratik të Kosovës si dhe organizatat; Iniciativa për Progres, Iniciativa Rinore Përparimtare dhe Syri I Vizionit kanë demonstruar në mbështetje të Kushtetutës, kundër Planit 6 pikësh të propozuar nga Sekretari I Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara z.Ban Ki-moon