Mexhide Demolli-Nimanin rizgjedhet drejtore e Lëvizjes FOL

Prishtinë, 23 qershor 2020 – Kuvendi i Anëtarëve të Lëvizjes FOL ka mbajtur sot mbledhjen e radhës ku është bërë zgjedhja e Drejtorit/es Ekzekutiv/e të Lëvizjes FOL si dhe zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit të Lëvizjes FOL.

Të pranishëm në mbledhje ishin gjithsej 12 anëtarë nga 23 sa ka pasur aktualisht Kuvendi i Anëtarëve.

Me shumice votash, Mexhide Demolli-Nimani është rizgjedhur drejtore e Lëvizjes FOL dhe për një mandat.

Po gjatë kësaj mbledhje Kuvendi zgjodhi drejtuesin e ri të tij z.Gersi Gashi.