Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Anëtarëve të Lëvizjes FOL

Prishtinë, 02 shtator 2019 – Kuvendi i Anëtarëve të Lëvizjes FOL ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt vjetore për vitin 2019.

Gjatë këtij takimi është bërë miratimi i Raportit të Punës dhe Raportit Financiar për vitin 2018. Po ashtu, gjatë kësaj mbledhje Kuvendi i Anëtarëve të Lëvizjes FOL  votuan dy anëtarët e ri të Bordit Këshillëdhënës të Lëvizjes FOL, Leonora Kryeziu dhe Kushtrim Palushi.