Matësi i së vërtetës 7 Maj 2011

Pesë deklarta të vlerësuara nga Matësi i së vërtetës të Hashim Thaçit, Behgjet Pacollit dhe Isa Mustafës.

 
Matësi i së vërtetës 7 Maj 2011