Lëvizjen FOL e vizituan rreth 20 studentë nga vende të ndryshme të botës

Prishtinë, 16 janar 2018 – Lëvizjen FOL e vizituan sot rreth 20 studentë nga vende të ndryshme të botës të cilët janë duke kryer studimet e Magjistraturës në programin evropian për të drejtat e njeriut dhe demokraci – në Venedik dhe Vjenë.
Elbasan Racaj Koordinator i Projekteve në Lëvizjen FOL, prezantoi para studentëve punën e FOL-it gjatë këtyre 10 viteve si dhe foli për situatën politike në vend.
Gjatë këtij takimi studentët u njohën më afër me hapësirat dhe me punën që ka bërë dhe po bën aktualisht FOL-i.