Letër ICO-së për gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese”

Prishtinë, 25 Mars 2009 ” Aksioni Qytetar FOL “08 i ka dërguar një letër Përfaqësuesit Civil Ndërkombëtar (ICR) z. Pieter Feith, me të cilën ka shprehur shqetësimin lidhur me procesin e rekrutimit të gjyqtarëve për Gjykatën Kushtetuese dhe krijimin e institucionit më të lartë të drejtësisë në Kosovë.