Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS

Prishtinë, 16 korrik 2013 – Debati i tretë i serisë së debateve që FOL dhe PIPS po organizojnë me liderët e partive politike për: Zgjedhjet e ardhshme lokale, Reformën Kushtetuese dhe Zgjedhore dhe marrëveshjen Kosovë – Serbi.

Galeria e aktivitetit

Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS
Foto Galeria: Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti në debatin e FOL dhe PIPS