Kqyr, Ngo, FOL

Prishtinë, 25 qershor 2020 – Lëvizja FOL me moton “Kqyr, Ngo, FOL” ka shënuar Ditën Botërore të Sinjalizuesve.
Ky aktivitet është mundësuar nga Kosovo Foundation for Open Society (KFOS) dhe nga ‘Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA).