Konkurs: Konsulent i jashtëm në fushën e Sinjalizuesve

Prishtinë, 9 prill 2020 – Lëvizja FOL është organizatë jo-qeveritare e cila punon për qeverisje të mirë përmes transparencës dhe llogaridhënies, dhe qytetari aktive përmes edukimit.

Lëvizja FOL në kuadër të grantit “Sinjaliuzes, ligji të mbronë” i cili mbështetet nga “Programi për Shoqëri Civile për Shqipëri dhe Kosovë”, që financohet nga Ministria e Punëve të Jashtme e Norvegjisë dhe menxhohet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile(KCSF) në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA) ka hapur konkurs për konsulent të jashtëm në fushën e sinjalizuesve.

Detajet rreth këtij konkursi i gjeni duke klikuar në këtë link: ToR – Consultant for Table-top_Exercise