Koalicioni ad-hoc i shoqërisë civile kundër ngritjes së tarifës së energjisë elektrike”

Prishtinë, 20 Janar 2009 – Koalicioni ad-hoc i shoqërisë civile kundër ngritjes së tarifës së energjisë elektrike ka dërguar një shkresë zyrtare në adresë të Zyrës së Rregullatorit për Energji përmes së cilës kërkohet që të mos ketë ngritje të tarifës së energjisë elektrike.
Kjo shkresë ishte aktiviteti i parë i koalicionit në kampanjën për të kundërshtuar ngritjen eventuale të tarifës së energjisë elektrike.

Koalicioni ad-hoc i organizatave të shoqërisë civile përbehet nga: Aksioni Qytetar FOL’08, Forumi për Iniciativa Qytetare, Instituti Demokratik i Kosovës, Qendra Kosovare për Studime Ndërkombëtare, Iniciativa për Progres, Syri i Vizionit dhe Comunity Building.