Integriteti vs Korrupsioni

Prishtinë, 17 shtator 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur diskutimin online me temën “Integriteti vs Korrupsioni”.

Takimi ishte mbajtur përmes platformës online Zoom, ku pjesëmarrësit kishin rastin të diskutonin me Kreshnik Gashi – Redaktor Menaxhues në kallxo.com.

Ky aktivitet realizohet nga Lëvizja FOL dhe Democracy Plus me mbështetje nga Embassy of the Netherlands in Kosovo.