Historia e korrupsionit

Prishtinë 14 nëntor 2018 – Lëvizja FOL dhe Democracy Plus sot kanë filluar sezonin vjeshtor të diskutimeve me studentë rreth pranisë së korrupsionit në Kosovë dhe luftimit të tij. Këto diskutime do të zhvillohen me deputetë, profesorë, gazetarë si dhe aktivistë të shoqërisë civile.

Këtë seri të diskutimeve e kemi filluar sot, i ftuar i parë ishte Erblin Hoxha Menaxher i Programeve në Center of Enterpreneurship and Executive Development.
Ku është biseduar me studentët për temën “Historia e korrupsionit”, në Qendrën për Edukim Antikorrupsion tek Lëvizja FOL.
Përmes këtyre diskutimeve për korrupsion synojmë të arrijmë rritjen e angazhimit të të rinjve në luftimin e korrupsionit.

Ky aktivitet mbështetet nga Ambasada Holandeze në Prishtinë.