Gjykatat e Kosovës kanë publikuar 2168 aktgjykime për muajin janar 2022

Prishtinë, 18 shkurt 2022 – Lëvizja FOL në bashkëpunim me Debate Center, kanë vazhduar me monitorimin e aktgjykimeve edhe për vitin 2022.

Gjatë muajit janar 2022, Gjykatat e Kosovës kanë publikuar 2168 aktgjykime. Gjykata Themelore e Prishtinës si dhe e Gjykata e Apelit janë gjykatat me më së shumti aktgjykime të publikuara.

Ky projekt mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan, përmes Byrosë Ndërkombëtare për Çështje të Narkotikëve dhe Sundim të Ligjit (INL).