Forumi për Prishtinën 2013- Shpend Ahmeti

Prishtinë, 9 tetor – Lëvizja FOL dhe PIPS sot filloj serinë e debateve me kandidatët e partive politike për Prishtinën. Në debatin e parë I ftuar ishte Shpend Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje. Në ditët në vijim do të organizohen debate edhe me kandidatët e tjerë për Prishtinën.
Kjo seri e debateve po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung, zyra në Prishtinë.

Galeria e aktivitetit

20140305031110_600

20140305031110_1175