Forumi FOL Hapur me me shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë znj. Apostolova dhe ministrin e Administratës Publike z. Mahir Yagcilar

Prishtinë 17 qershor 2019 – Lëvizja FOL ka mbajtur sot forumin FOL Hapur, ku të ftuarit e radhës ishin shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë znj. Apostolova dhe ministri i Administratës Publike z. Mahir Yagcilar. Temë diskutimi e këtij forumi ishte ‘Etika në Administratën Publike”.