Forumi FOL Hapur – FOL me ish-aktivistët, për shoqërinë civile

Prishtinë, 01 tetor 2019 – Lëvizja FOL dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) kanë mbajtur sot Forumin FOL Hapur. Të ftuar në debat ishin ish-aktivistët e shoqërinë civile tani të inkuadruar në politikë; Besa Luzha – AAK/PSD, Driton Selmanaj – LDK, Hajrulla Çeku – VV dhe Valdete Idrizi – PDK.

Temë diskutimi ishin zhvillimi i shoqërisë civile dhe qytetarisë aktive.

Debati është zhvilluar me aktivist të shoqërisë civile, student/e dhe media.