FOL”08 kërkon që Policia Rumune të mos jetë pjesë e EULEX

10 Dhjetor 2008  –  FOL”08 sot ka nisur dy letra në adresë të: Presidentit të vendit z. Fatmir Sejdiu dhe të Shefit të EULEX z.Yves de Kermabon për të kërkuar që Policia Rumune të mos jetë pjesë e EULEX, përderisa të mos dënohen policët rumun që ishin fajtor për vrasjen e dy qytetareve të Kosovës në Demonstratën e organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje me 10 Shkurt 2007.