FOL u vizitua nga delegacioni i Institutit CEELI

Prishtinë, 06 shtator 2023 – Sot kishim kënaqësinë që në zyret e Lëvizjes FOL të mirëpresim delegacionin e Institutit CEELI, znj. Quinn O’Keefe – Drejtore Ekzekutive e The CEELI Institute, Arlind Puka – Zyrtar i Programit, Natálie Smutná – Online Learning Coordinator si dhe dy Gjyqtarët nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës Jonathan Hawley, dhe Anthony Porcelli.

Drejtorja ekzekutive e Lëvizjes FOL, Mexhide Demolli Nimani dhe Menaxherja e Programeve në FOL, Nora Bajrami i njoftuan me punën e FOL-it për gjatë viteve me fokus të veçantë në monitorimin e sistemit të drejtësisë dhe luftes kundër korrupsionit.