FOL takon kryetarin e komunës së Ferizajt z. Agim Aliu

Prishtinë, 26 shkurt 2020 – Lëvizja FOL së shpejti fillon me një seri të debateve në formatin FOL Hapur me kryetarë të Komunave, ku do të diskutohen disa nga politikat komunale.

Me qëllim të bashkërendimit për organizimin e këtij debati, përfaqësues të FOL-it, të Martën, kanë mbajtur një takim me Kryetarin e Komuna e Ferizajt, z. Agim Aliu, me të cilin u diskutua bashkërendimi për mbajtjen e këtij debati në një të ardhme të afërt.

Gjatë takimit Kryetari Aliu deklaroi se mirëpret monitorimet e shoqërisë civile dhe se është i gatshëm të bashkëpunojë edhe më tutje në sferat të cilat bien në domen të kompetencave të tija dhe të politikave Komunale.