FOL takon kryetarin e komunës së Drenasit z. Ramiz Lladrovci

Prishtinë, 2 mars 2020 – Përfaqësues të Lëvizjes FOL kanë takuar sot kryetarin e komunës së Drenasit, z. Ramiz Lladrovci, me të cilin u diskutuan disa nga politikat komunale dhe bashkërendimi i agjendës për diskutimet FOL Hapur që do të fillojnë së shpejti.