FOL për Dëgjimet Publike me Kryetaren e Kuvendit të Kosovës, znj.Vjosa Osmani

Prishtinë 10 shtator 2020 – Lëvizja FOL ka mbajtur diskutimin online me temën “FOL për Dëgjimet Publike”.

Ku ishte diskutuar për njohuritë e qytetarëve të Kosovës për dëgjimet publike, të cilat organizohen nga Komisionet e Kuvendit të Kosovës, si dhe rëndësinë e përfshirjes së qytetarëve në takime të tilla.

Panelist në këtë diskutim ishin Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, znj. Vjosa Osmani, z. Shefki Kastrati – National Democratic Institute (NDI) si dhe Allen Meta – D4D.

Gjatë këtij diskutimi FOL kishte bërë prezantimin e gjetjeve nga anketa elektronike, e cila ishte zhvilluar përmes rrjeteve sociale.

Ky aktivitet u realizua në bashkëpunim me Demokraci Plus, e i cili mbështetet nga Ambasada Holandeze në Prishtinë.