FOL në alarm për vendimet e qeverisë

Lëvizja FOL e ka quajtur antiligjor vendimin e Qeverisë së Kosovës që deputeti i LDK-së, Naser Osmani të emërohet anëtar i Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Në komunikatën e kësj lëvizjeje, thuhet se vendimi i qeverisë është në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjin sepse paraqet konflikt interesi. Poashtu, është kërkuar që Kuvendi i Kosovës të mos emëroj deputeitn tjetër, Slobodan Petrovic, në funksionin e anëtarit të AKP-së, sepse të gjitha ligjet parashohin që deputetët nuk mund të mbajnë poste tjera në ndërmarrjet publike.

Kërkojmë nga ana e Qeverisë së Kosovës shfuqizimin e vendimit të saj për zgjedhjen e deputetit Naser Osmani në cilësinë e anëtarit të AKP-së, dhe po ashtu, kërkojmë nga Kuvendi i Kosovës që të mos e miratojë propozimin e Qeverisë që deputeti tjetër, Slobodan Petrovic, të jetë anëtar i Agjencisë Kosovare të Privatizimit”, citohen fjalët e Petrit Zogaj, në komunikatën e FOL-it.