FOL kritikon edhe Agjencinë Antikorrupsion

Kuvendi, Qeveria e Kosovës dhe gjyqësori kanë qenë në fokus të raportit për monitorimin e aktiviteteve institucionale në luftën kundër korrupsionit për muajin shkurt, nga lëvizja “FOL”. Sipas një raporti të publikuar nga kjo lëvizje, del të mos jetë vërejtur përkushtim i institucioneve të Republikës së Kosovës për të luftuar korrupsionin.

Në këtë raport po ashtu është kritikuar edhe Agjencia Antikorrupsion për mosofrimin e të dhënave për aktivitetet e tyre kundër korruptuese. Ndërsa, nota pozitive ka marrë vetëm Dogana e Kosovës, si i vetmi institucion i cili ka ofruar raporte në baza mujore për punën e vet kundër korrupsionit