FOL ka mbajtur takime me zyrtarë komunal dhe shoqëri civile në disa komuna të Kosovës

Prishtinë, 21 korrik 2022 – Lëvizja FOL me mbështetjen e Rockfeller Brothers Fund, ka mbajtur disa sesione informative me zyrtarët komunalë lidhur ku është diskutuar rreth legjislacionit të ri dhe mjetet në dispozicion për përfshirjen e qytetarëve në proceset vendimmarrëse në nivel lokal, si dhe përmirësimin e praktikave demokratike të konsultimeve publike.

FOL gjithashtu në kuadër të aktiviteteve të mbështetura nga Rockfeller Brothers Fund ka mbajtur tamike dhe me OJQ-të lokale ku është diskutuar për t’u përfshirë shoqwria civile në mënyrë efektive në procesin e vendimmarrjes. Si dhe pwr angazhim mw tw madhw tw qytetarëve në proceset vendimmarrëse.

Takime të tilla FOL ka mbajtur në Komunën e Ferizajt, Pejës, Podujevës dhe Vushtrrisë.