FOL Hapur në Komunën e Mitrovicë për rolin e sinjalizuesve

Mitrovicë, 3 mars 2020 – Lëvizja FOL me mbështetjen e Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur dhe në bashkëpunim me komunën e Mitrovicës ka organizuar diskutimin FOL Hapur për rolin e sinjalizuesve në Kosovë.

Qëllimi i këtij diskutimi ishte promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve dhe sfidat e zbatimit në praktikë që hasin zyrtarët komunal dhe asambleistëve në këtë komunë.