FOL Hapur në Komunën e Ferizajt për rolin e sinjalizuesve

Ferizaj, 25 shkurt 2020 – Lëvizja FOL me mbështetjen e Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur dhe në bashkëpunim me komunën e Ferizaj ka organizuar diskutimin FOL Hapur për rolin e sinjalizuesve në Kosovë.

Qëllimi i këtij diskutimi ishte promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve dhe sfidat e zbatimit në praktikë që hasin zyrtarët komunal dhe asambleistëve në këtë komunë.