FOL Hapur me znj. Vjosa Osmani, Kandidate për Kryeministre të Kosovës nga LDK

Prishtinë, 16 shtator 2019 – Lëvizja FOL sot ka filluar me serinë e debateve në formatin FOL Hapur me kandidatët për Kryeministër/e të Kosovës. Debatet do të zhvillohen me student/e dhe media.

E ftuara e parë në ketë cikël të debateve ishte znj. Vjosa Osmani, Kandidate për Kryeministre nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

I ftuari i radhës në FOL Hapur do të jetë z. Albin Kurti.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me Demokraci Plus.