FOL Hapur me zëvendës Ministrin e Mbrojtjes z. Shemsi Syla

Prishtinë, 21 janar 2022 – Lëvizja FOL vazhdon serinë e debateve FOL Hapur me Ministra/e të Kosovës, ku sot i ftuar ishte zëvendës Ministri i Mbrojtjes z. Shemsi Syla.

Temë diskutimi do të jetë realizimi i Planit të Punës së Qeverisë për periudhën mars-dhjetor 2021, prioritetet si dhe sfidat të cilat me të cilat është ballafaquar ministria e Mbrojtjes gjatë vitit 2021.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me PIPS.