FOL Hapur me Zëvendës Ministren e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Prishtinë, 31 janar 2022 – Lëvizja FOL ka vazhduar serinë e debateve FOL Hapur me Ministra/e të Kosovës, ku e ftuara e radhës ishte Zëvendës Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Liza Gashi.

Temë diskutimi ishte realizimi i Planit të Punës së Qeverisë për periudhën mars-dhjetor 2021, prioritetet si dhe sfidat të cilat me të cilat po ballafaqohet kjo ministri.

Ky diskutim realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë dhe zbatohet në bashkëpunim me PIPS.